Annonce
Annonce
Jakob Kampmann

Jakob Kampmann

Wendy ven

Alder: 
16 år

Mor: 
Poula

Far:
 
Ove

Søskende:
 
Ingen

Første rideoplevelse:
 
Hans far var en professionel springrytter og handlede med heste. Jakob var omkring 3 år, da hans far vandt en stor konkurrence. Han satte Jakob op i sadlen på sin hest, Tommy Boy, og trak ham rundt i arenaen. Han kan huske, at alle folk jublede og klappede. Jakob var vild med stemningen, og han vidste allerede dengang, at han ville forsøge at nå til tops i international springning.

Første hest:
  
Han havde et par ponyer, Castor og Pollux, før han fik sin første hest, Apollo. Den blev dræbt i en trafikulykke, og Jakob savner den stadig.

Egen hest: 
Men heldigvis har Jakob fået en fantastisk hest… Mikado. Han kom fra stutteriet Munkenborg, og han er en fuldblods shagya araber.

Rideevner: 
Jakob elsker at ride, og hans far siger, at han er godt til at lytte og hurtig til at lære. Jakob elsker både dressur, spring og terrænridning. Han synes, at det er fantastik, når en dressurøvelse lykkes, og det er skægt med terrænridning, men mest af alt elsker han at spring.

Andre evner:  
Han er også vild med computere, og han har lært sig selv at lave hjemmesider. Og han vil rigtig gerne have et design-kursus, så han kan blive rigtig god.

Bedste rideoplevelse:
 
Der er mange. En serie af kvalifikations-stævner, der endte med, at han blev udvalgt til juniorlandsholdet.

Personlig hemmelighed:
 
Han var rigtig led ved Wendy, da hun blev udtaget til landsholdet før ham. Han syntes, at han skulle have været udtaget først, fordi han lige havde slået hende i en konkurrrence. Han syntes selv, at han var en bedre rytter, og da hun blev udtaget, blev han mega jaloux og var rigtig streng mod hende. De er heldigvis stadig gode venner, men han fortryder, at han opførte dig sådan overfor hende.

Personlig drøm:
 
Han vil gerne nå rigtig langt i hesteverdenen. Faktisk vil han gerne vinde en olympisk guldmedalje til ære for sin far… han har lært ham alt, hvad han ved - og han vil gerne sige tak med en guldmedalje.

Ingen kommentarer

Ingen kommentarer

Annonce
1
Del
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk