Annonce
Annonce
Sukkerknalder

Sukkerknalder

Hvor mange sukkerknalder må hesten få?

Hej Wendy
Jeg er en pige på 12 år, der gerne vil vide dette: Hvor mange sukkerknalder må en hest/pony cirka få om dagen? 
Hilsen Monica

Hej Monica
Der har du fanget mig på fersk gerning, for det ved jeg faktisk ikke. Jeg kunne forestille mig, at den godt kan tåle et par stykker om dagen. Det skal bare ikke blive alt for meget, da det kan gå ud over foderplanen. Mit råd er, at du spørger fodermesteren (ham der sørger for at hestene bliver fodret) på stedet hvor hesten/ponyen er opstaldet. Men som udgangspunkt har hverken heste eller mennesker godt af for meget sukker. Derfor kan du roligt give den gulerødder eller lignende som belønning. Husk at heste ikke børster tænder!
Hilsen Wendy

4 Kommenter
Heste kan også få hulder i tenderne.
Sukkerknalder er ikke gode for heste. De kan få hulder i tænderne, og det er ikke godt for dem. De kan også få tandpine. Så jeg vil give mit bedste råd til jer. Lad vær med at give heste og ponyer sukkerknalder!!!!!!!
En hest må aldrig få sukkerkanldre aldrig den kan blive rigtig syg af det. Hvis i har nogle spørgsmål kan i bare skrive dem til mig på Wendy.dk så skal jeg nok svare så hurtig så muligt:) jeg ved allt om heste så bare skriv til mig
10-01-2019 10:02 (Kommentar redigeret: 10-01-2019 10:03) · Svar
Jeg har set mange hestefilm og der giver de hestene sukkerknaldre det er meget usundt for dem de kan blive syge af for mange af dem jeg er så glad for at jeg er medlem af Wendy.dk der er så mange sjove og smukke ting på Wendy.dk jeg har lært meget mere om heste ind jeg viste i forvejen Tak for det Wendy jeg elsker jeres blad og alle de ting i har i bladet og på Wendy.dk jeg er glad for at i skriver sådan et fedt blad for piger i alle aldre jeg er selv glad for det og jeg er kun 11 år og jeg elsker jeres blad mere end noget andet UPS ikke mere ind min heste eller familie eller mine andre dyr men i er nr. 4 på min liste men i er nr. 1 for jeres blad er det bedste blad i hele verden tak for alt den gode hesteviden i har til mig håber der kommer flere seje ting på Wendy.dk Men store hestevrinsk fra Hestepigen:)
06-01-2019 17:37 (Kommentar redigeret: 06-01-2019 17:38) · Svar
Annonce
13
Del
Annonce
Mest læste
Annonce
Luk