annonce


Ugens profil
Administrator
Arkiv
Forside > Nyheder > Nyheder fra Wendy > Vind billetter!I weekenden 6.-7. september finder Danmarks største udendørs hestearrangement sted i Roskilde. Og med knap 200.000 heste i landet er der grundlag for en stor folkelig begivenhed. I år vil der også være stort fokus på hunde – og dem er der omkring 500.000 af i Danmark.

Det er 11. gang den står i hestens tegn i Roskilde, og det har over årene udviklet sig til at blive landets største udendørs hestebegivenhed. Der er mere end 1.000 heste tilmeldt Store Hestedag, og programmet er fyldt med shows, opvisninger, konkurrencer og meget mere.

I år kommer et fransk hesteteam til Roskilde for at vise deres kendte hesteshow for os hesteglade danskere.

Hunden i centrum
Store Hestedag har taget hunden med ind i programmet.
Undersøgelser viser at 90 procent af dem der har hest også har en hund, så det har været nærliggende at koble de to dyr sammen. Der er et tæt pakket program med blandt andet DM i Agility. Der vil være hundelegepladser, opvisninger og bedømmelser. Private kan tage deres egen hund med, raceren eller ej, og få den dem bedømt af professionelle dommere.

DR Ultra er med
Der er finale i konkurrencen Danmarks Bedste Dyretræner om lørdagen på Store Hestedag. Det er Danmarks Radio der afholder konkurrencen og er kulminationen på deres programserie på børnekanalen Ultra om dyretrænere.

Hvis du vil deltage i konkurrencen om 4 billetter til Store Hestedag, kan du deltage her...

 
Tip en ven   
  • Currently 2/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5


annonce


”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.Vil du stadig gemme adgangskoden?


Afstemning

Ingen aktive afstemninger.

Se afstemnings arkiv