annonce
”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.Vil du stadig gemme adgangskoden?Ugens profil
cami001s
Arkiv

Køb og salg


Mest sete

 
Mest kommenteredeSmuk lærepony med udstyr
Oprettet af mariasjorslev den 08-02-2016 kl. 12:54Frida er en venlig og nysgerrig pony med et livligt temperament - men hun passer meget på sin rytter. Maria var kun 9 år, da hun fik Frida, og Frida har altid været beredvillig og en god ven. Frida springer godt, går en fornuftig dressur (LC) og kan en del horsemanship øvelser. En god allround pony til både begynderen og den øvede rytter. Frida har bordeaux pas og er passet med smed, vaccination og ormekur. Vi har haft Frida siden 2010, både opstaldet på ridecenter og nu hjemme på landejendommen, og hun tager alt i stiv arm - har bl.a været med på ferie på Enghøjs Ponyclub. Hun sættes til salg nu, da datteren har valgt fodboldakademi over ridning, og Frida har fortjent at blive brugt og elsket af en ny ung pige/dreng.

Pris: 28000,00 kr

#1 Kommentar af mariasjorslev
08-02-2016 12:55
Frida er livsforskiret op til 30.000 og har TopVet udvidet sygesforsikring.
Der medfølger hovedtøj, dækkener (regn, overgang, vinter, stald), Wintec 500 pony kombi juniorsaddel fra 2011 (kvittering haves 3.900,-), bidløst hovedtøj, træktov, mobilt saddelskab, mundkurv til græsnings restriktion (modvirker forfangenhed og Frida er meget græsglad).
Anmeld
annonce