annonce
”Husk mig” funktionen gemmer dit brugernavn og adgangskode på den computer du sidder ved nu.

Du skal derfor ikke bruge funktionen hvis du f.eks. sidder på skole eller biblioteket.Vil du stadig gemme adgangskoden?Ugens profil
Administrator
Arkiv
Forside > Mit Wendy > Blog > Vis > Indlæg

Blog
Bedste heste blogs og hvordan d...
26-10-2017 20:54
Jeg er vild med at læse blogs, ikke kun om heste, men om mode og livsstil også. Da dette jo er en heste side tænkte jeg at jeg ville dele de bedste heste blogs, som jeg følger jævnligt og har haft stor glæde af at læse.

Hestegalleri.dk's blog
Hestegalleri kender du måske, hvis du også er meget på denne side. Det er et fantastisk socialt forum for alle os der interesserer sig for heste. Men udover det sociale netværk det er, har de også en rigtig god blog, hvor de jævnligt opdaterer og skriver om hesteudstyr og hestedressur mm.

Hobbyheste.dk
Hobbyheste er en anden god blog om heste. Her bliver der virkelig nørdet og fortalt. Der bliver gået i dybden med vigtige emner, men der er også mange fortællinger og historier fra hverdagen med hestepasning og hesteture.

Tina Lund's blog
Så er der også Tina Lund, hun er jo blevet lidt af en kendis efterhånden og blogger også om andet en heste på sin blog. Men hun er dog en dygtig rytter og ved utrolig meget om heste, så jeg kan rigtig godt lide at læse hendes blog, fordi den kombinere forskellige emner.

Ditte Young blog
Ditte Young er eliterytter og skriver om elitelivet på hest. Her får du rigtig mange gode råd til konkurrenceridning og til at blive en dygtigere rytter hvis du en dag drømmer om at ride på professionelt konkurrenceplan.

Lav din egen blog om heste
Er du blevet inspireret til at lave din egen hesteblog, så vil jeg gerne lige smide et par råd til hvordan du kan lave din egen blog.

Lav en blog på eget domæne
Det er nemmere end du tror at lave en blog på eget domæne. Jeg har prøvet det selv og brugt en software der hedder wordpress som er super nem og brugervenlig at bruge og lære.

Du kan oprette din egen wordpress blog med denne online guide . Den fortæller dig om alt fra at købe et domæne og webhotel til at installere wordpress og udgive indhold.

Lav en gratis blog på en blog platform
Vil du hellere igang på en gratis måde, så kan du benytte dig af en af de mange gratis blog platforme . Her det helt gratis at oprette sig, men der er nogle begrænsninger på det.

Fx kan du ikke tjene penge på hvad som helst og du er også meget begrænset i design mulighederne. Det dog alligevel være fint hvis du ikke ønsker at tjene penge på din blog, men blot gør det for sjov.

Wendy blog
Sidst men ikke mindst kan du selvfølgelig også gøre som jeg har gjort her og oprette en bruger hos Wendy og skrive indlæg på bloggen. Det er også en blog jeg godt kan lide at læse og derfor jeg også blogger her.

Tak fordi du læste med, på genlæsning!

Anmeld

 
Af

Arkiv

Seneste

Flest indlægannonce